Påmelding sommerskole 2020

Påmelding sommerskole 2020

Vi var lenge litt usikre på om vi skulle arrangere aktivitetskolen i år også etter at Covid-19 for alvor kom til Norge.Men Norge åpnes stadig mer og mer, og det er viktig at vi også gjør vårt samfunnsavsvar. Vi tenker det er jo akkurat nå det er ekstra viktig og gi barna en god sommeropplevelse. Vi går ut i fra situasjonen slik den er nå og vurderer dette som forsvarlig, men tar forbehold om at ting kan endre seg. 

Aktivitetskolen vil foregå mellom kl.10:00 og kl.14:00 fra mandag 10.08 til og med torsdag 13.08. 

Vi har ikke helt spikret hva som vil skje de forskjellige dagene, men kan lokke med spennede utflukter, frilek, måltider og nye venner. Vi kommer tilbake med mer informasjon om aktivitene og hvilket lokale vi kommer til å benytte.  Vi har nylig opprettet kommunikasjon med flere om lokaler, så vi vet ikke helt hvilket lokale vi kommer til å bruke enda, men det blir i Lillestrøm kommune. 

Vi anbefaler at du ikke venter med å melde på ettersom at vi kun har 50 plasser. Dette er et gratis tiltak og tilsiktet barn fra familier med lav økonomi på østlandet. Vi kommer til å få utført ROS analyse så snart lokale er i boks for å deretter utarbeide tiltak. 

Vi trenger følgende opplysninger for å registrere påmeldingen: 

- Påmeldte: navn, alder, bostedskommune, allergier og evt. andre opplysninger som gjør at vi kan tilpasse dagene her bedre. 

- Kontaktperson: Navn, adresse, telefonnummer, epost, og gjerne en alternativ kontaktperson.  

Send dette på epost til post@hjelpendehender.no så får du en bekreftelse når registeringen er gjennomført. 

Fristen for påmelding er 1 August. 

22.05.2020 15:22
Totalsum:
    Til kassen