Ellen Bakke

Ellen Bakke Ellen Bakke Ellen Bakke Ellen Bakke Ellen Bakke Ellen Bakke, Leder og gunnlegger

Jeg ble sykemeldt i 2011 fra min daværende jobb i Hjemmesykepleien. Da jeg hadde kraftig angst, klaustrofobi og genrell dårlig psyke, dette gjorde at jeg over natten ikke taklet hverdagen lenger. Jeg hadde det tungt og mørkt i et halvt år før jeg tenkte at nå må jeg gjøre noe. Jeg tenkte at det å samle inn klær via internett og dele ut til rusmiljø og barnefamilier virket jo ganske trygt. Dette ble starten til Hjelpende Hender som da ble drevet fra en stue i en leilighet. Vi har raskt vokst til å omfatte hele romerike og å hjelpe alle som trenger litt ekstra hjelp i hverdagen. Jeg brenner for at alle mennesker skal få den hjelpen de trenger og når de trenger det. Alle trenger et næringsrikt måltid og klær som er varme nok, og det er ingen selvfølge, selv her i Norge. 

Noen flotte tilbakemeldinger

"Hjelpende Hender er en fantastisk organisasjon som mer enn gjerne støtter. Ellen gjør en heroisk innsats. Tusen takk for at jeg kan være med å hjelpe." Marianne

"Egentlig litt stum nå. Jeg trodde vi skulle få litt Julemat, men det kom masse mat! pluss 2 flotte gaver til ungene. Vet ikke helt hva kan si for å utrykke den takknemlighet jeg føler nå. Tusen tusen takk. Gleder meg til å se ungenes glede når de får gavene." Lena og ungene 

For at vi skal klare å hjelpe så mange som mulig er vi avhengige av bidrag fra folket og næringslivet. Vi setter utrolig stor pris på all den hjelp vi kan få, for det er så mange som trenger oss. Det blir bare fler og fler. Du kan støtte oss på ulike måter, se hva som passer best for deg under.

Støtt oss gjerne på vipps med et valgfritt beløp og merk med "støtte", dette vil gå til vårt arbeid mot å gjøre hverdagen til de vanskeligstilte på Romerike bedre. 

Vippsnummer  87176. Eller gjør en bankoverføring til 1286 49 30857 og merk med støtte. 

Tomt matskap

Ønsker du å bidra til at enda flere kan få et næringsrik og verdig måltid? og du har en 50 lapp til overs i måneden? 

Tomt Matskap er et program der vi tilbyr å bli med i en vipps avtale uten noen binding. 

Kontakt post@hjelpendehender.no med beløpet du ønsker å bidra med (minst 50kr)  og ditt mobilnummer. 

Du vil da få en melding på vipps hvor du kan velge mellom å godta og avslå, om du avslår 2 måneder på rad vil du automatisk bli fritatt fra avtalen.

Da er det bare kontakte oss på nytt om du ønsker å bli med igjen.  

Bedriftsavtale

Vi er avhengige av å ha flotte bedrifter fra næringslivet som kan støtte oss årlig. 

Vi kan tilby både reklame, flere klikk og inkludering til våre partnere. 

Ta kontakt da vel for å høre mer eller inngå en avtale.

Lene@hjelpendehender.no eller tommy@hjelpendehender.no

Grasrotandel (Norsk tipping)

Noen bilder fra 4 fantastiske dager med Hjelpende Henders aktivitetskole 2020. Her hadde vi tryllekunstner, rebus, tur på gård og Tusenfryd. 

Våre lokaler

Hjelpende Hender driver en bruktbutikk der vi selger de klærene og tingene vi ikke deler ut. Her går inntektene til å handle mat og andre nødvendigheter som vi deler ut til de trengenede. Vi bruker også våre lokaler til sortering, utdeling og sosiale samlinger. Vi tilbyr lokaler til barnebursdager og andre mindre sosiale samlinger for de som trenger det, mot et overkommelig vederlag (ta kontakt på post@hjelpendehender.no).  Vi kommer også til å tilby personlig rådgiving og bistand til enklere tjenester i samarbeid med Lavterskel Råd og Tjenester AS, hvor du kan få oppfølging mot det offentlig, en samtalepartner, økonomisk rådgiving og mer praktiske tjenester. Dette vil bli mot en egenandel og vi vil prøve å tilpasse oss den økonomiske situasjonen til den enkelte. Ta kontakt på post@hjelpendehender.no for mer info eller uforpliktende samtale. 

Mottak av klær, ting og tang

Vi tar i mot det meste av brukte og nye ting som vi kan gi ut og selge. 

- vi tar i mot rene og pene klær, sko og tilbehør.

- vi tar i mot ting og tang, kjøkken, pynt og fungerende EL gjenstander 

- vi tar i mot pent sportsutstyr og friluft. 

- vi har ikke lagringsplass til store møbler og hvitevarer men vi etterspør og deler ut når vi trenger det. 

Totalsum:
    Til kassen