Skip to main content

Støtt oss

For at vi skal klare å hjelpe så mange som mulig er vi avhengige av bidrag fra folket og næringslivet.

Vi setter utrolig stor pris på all den hjelp vi kan få, for det er så mange som trenger oss. Det blir bare flere og flere. Du kan støtte oss på ulike måter, se hva som passer best for deg under.

Vipps

Støtt oss gjerne på vipps med et valgfritt beløp og merk med «støtte», dette vil gå til vårt arbeid mot å gjøre hverdagen til de vanskeligstilte på Romerike bedre.

Vippsnummer: 87176.
Eller gjør en bankoverføring til 1286 49 30857 og merk med «støtte».

Bedriftsavtale

Vi er avhengige av å ha flotte bedrifter fra næringslivet som kan støtte oss årlig.

Vi kan tilby både reklame, flere klikk og inkludering til våre partnere.

Ta kontakt da vel for å høre mer eller inngå en avtale.

lene@hjelpendehender.no eller tommy@hjelpendehender.no

Grasrotandel (Norsk Tipping)

Støtt oss med din grasrotandel!

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse.

Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Hjelpende Hender.

For at vi skal klare å hjelpe så mange som mulig er vi avhengige av bidrag fra folket og næringslivet. Vi setter utrolig stor pris på alle den hjelp vi kan få, for det er så mange som trenger oss.

Mottak av klær, ting og tang

Vi tar i mot det meste av brukte og nye ting som vi kan gi ut og selge.
Vi tar imot
– rene og pene klær, sko og tilbehør.
– ting og tang, kjøkken, pynt og fungerende EL gjenstander.
– pent sportsutstyr og friluft.

Vi har ikke lagringsplass til store møbler og hvitevarer men vi etterspør og deler ut når vi trenger det.

Våre lokaler

Hjelpende Hender driver en bruktbutikk der vi selger de klærene og tingene vi ikke deler ut.

Her går inntektene til å handle mat og andre nødvendigheter som vi deler ut til de trengende. Vi bruker også våre lokaler til sortering, utdeling og sosiale samlinger.

Vi tilbyr lokaler til barnebursdager og andre mindre sosiale samlinger for de som trenger det, mot et overkommelig vederlag (ta kontakt på post@hjelpendehender.no).

Vi kommer også til å tilby personlig rådgiving og bistand til enklere tjenester i samarbeid med Lavterskel Råd og Tjenester AS, hvor du kan få oppfølging mot det offentlig, en samtalepartner, økonomisk rådgiving og mer praktiske tjenester. Dette vil bli mot en egenandel og vi vil prøve å tilpasse oss den økonomiske situasjonen til den enkelte.

Ta kontakt på post@hjelpendehender.no for mer info eller uforpliktende samtale.

Våre sponsorer

Her kan du sjekke ut våre herlige sponsorer, disse bedriftene er både dyktige på det de driver med og de har et hjerte av gull. Uten støtte fra næringslivet hadde det vært utrolig vanskelig og drive såpass utstrakt veldedighet. Har du egen bedrift eller kjenner du noen med egen bedrift som også vil være stolt sponsor av Hjelpende hender?

Her har vi plass til enda flere sponsorer og det er stadig flere som trenger hjelp, så vi trenger all den støtte vi kan få.
Ta gjerne kontakt for å høre mer om oss og hva vi kan gjøre for dere.