våre sponsorer

Her kan du sjekke ut våre herlige sponsorer, disse bedriftene er både dyktige på det de driver med og de har et hjerte av gull. Uten støtte fra næringslivet hadde det vært utrolig vanskelig og drive såpass utstrakt veldedighet. Har du egen bedrift eller kjenner du noen med egen bedrift som også vil være stolt sponsor av Hjelpende hender? 

Her har vi  plass til enda flere sponsorer og det er stadig flere som trenger hjelp, så vi trenger all den støtte vi kan få. 

Ta gjerne kontakt for å høre mer om oss og hva vi kan gjøre for dere. 

lene@hjelpendehender.no eller tommy@hjelpendehender.no 

Åpningstider

Mandag og onsdag 11:00 til 15:00

Tirsdag og Torsdag 11:00 til 19:00

Lørdag                      11:00 til 16:00

Hvamstubben 14, 2013 Skjetten.

Hjelpende Hender

Hjelpende Hender er en frivillig organisasjon som siden 2012 har drevet veldedighet på Romerike, med lokaler og base i Lillestrøm kommune. HH er både politisk og religiøst uavhengig og er driftet av familie og ildsjeler. 

Hjelpende Hender har i mange år drevet utstrakt veldedighet rundt om i Romerike og tidvis Oslo Øst, og har etterhvert også blitt rutinerte på bruktbutikk. Bruktbutikken brukes til å subsidiere veldedighetsdelen og funker dessuten som et lager, der mennesker som trenger kan plukke gratis klær og andre nødvendige ting. Vi lanserer nå også nettbutikk som vil ha det samme formålet og håper at denne vil gå veldig bra slik at vi kan gjøre enda mer for enda fler.  

Hjelpende Hender driver hygieneartikkel- og matutdeling daglig til vanskeligstilte på Romerike, alt fra alenemødre og eldre til rusavhengige. Vi driver også utdeling av klær, kjøkkenutstyr, ting og tang til daglig. Vi bistår også med å skaffe brukte hvitevarer og møbler gjennom vårt nettverk, og da også kjøring av dette til de trengende. 

Nytt om oss

 • Ellen Bakke mottar Paul Harris medalje.

  Ellen Bakke mottar Paul Harris medalje.

  Vi ble invitert på besøk til Sagdalen Rotary for å snakke litt om Hjelpende Hender i forrige uke, og her ble vår daglige leder Ellen Bakke tildelt en pris for hennes arbeid mot å beskjempe fattigdom i nærmiljøet. 

  (Her avbildet med Magne og Marit fra Sagdalen rotary)

  Les mer…
  15.09.2020 12:21
 • Vi skaper ferieminner!

  Vi skaper ferieminner!

  Vi har takket være deres støtte fått sendt 9 heldige familier på en aldri så liten feire denne sommeren. Vi bestemte oss for å leie ett hus i idylliske Engelsviken ved Fredrikstad i forkant av sommeren og fikk gleden av å tilby dette tilbudet til 8 familier, som ellers ikke har mulighet til å dra noe sted i ferien. 1 Familie fikk 2 netter på hotell i Sarpsborg som følge av en feilbestilling fra privatperson. 

  Les mer…
  04.08.2020 14:41
 • Påmelding sommerskole 2020

  Påmelding sommerskole 2020

  Vi var lenge litt usikre på om vi skulle arrangere aktivitetskolen i år også etter at Covid-19 for alvor kom til Norge.Men Norge åpnes stadig mer og mer, og det er viktig at vi også gjør vårt samfunnsavsvar. Vi tenker det er jo akkurat nå det er ekstra viktig og gi barna en god sommeropplevelse. Vi går ut i fra situasjonen slik den er nå og vurderer dette som forsvarlig, men tar forbehold om at ting kan endre seg. 

  Les mer…
  22.05.2020 15:22
 • Vi åpner igjen med Covid-19 tiltak.

  Vi åpner igjen med Covid-19 tiltak.

  Vi ønsker omsider velkommen tilbake til butikken vår etter noen uker stengt. Vi følger råd fra myndighetene i forhold til hygiene og rengjøring. Vi har hengt opp informasjonsplakater fra FHI som vi ber våre kunder følge. Er du smittet av Covid-19, er i karantene eller har symptomer ber vi deg bli hjemme og heller ta en titt på nettbutikken vår. 

  Les mer…
  14.04.2020 12:58

Flere nyheter

Kjoleutleie til ball, fest og morro                   Vi har fokus på gjenbruk og miljø, og har derfor satset på kjoleutleie. Her kan du leie kjoler og dresser til alle anledninger uten å måtte betale mange tusen. Vi har et stort utvalg til en overkommelig pris, og du slipper ha en drøss kjoler som bare blir hengende i skapet.

Varmt måltid i Lillestrøm kirke

Vi lager hver fredag et varmt og næringsrikt måltid til alle som trenger det, og spiser samlet i Lillestrøm kirke. Dette er i hovedsak rusmisbrukere og andre tilknyttet dette miljøet, og dette er ofte det eneste ordentlige måltidet de får i seg. Det foregår også utdeling av klær og annet de trenger for å komme seg igjennom uken. 

Totalsum:
  Til kassen