Skip to main content

Vi har takket være deres støtte fått sendt 9 heldige familier på en aldri så liten feire denne sommeren. Vi bestemte oss for å leie ett hus i idylliske Engelsviken ved Fredrikstad i forkant av sommeren og fikk gleden av å tilby dette tilbudet til 8 familier, som ellers ikke har mulighet til å dra noe sted i ferien. 1 Familie fikk 2 netter på hotell i Sarpsborg som følge av en feilbestilling fra privatperson. 

Vi stilte opp med feriegaver til barna, matposer med litt ekstra sommergodt og en veldig ivrig huseier som viste familiene rundt. Her fikk de muligheten til å besøke en gård med dyr som geiter, griser, alpakkaer med mer. Flere av familiene tok turen til Fredrikstad og koste seg i den vakre gamlebyen. I tillegg fikk de eldre barna gleden av prøve firehjuling, vannscooter og båttur for hele familien.

Familien som fikk gleden av en feilbestilling i Sarpsborg koste seg masse på hotell som er skreddersydd for barn med god plass og badeuligheter. Med bufeen tilbake finnes det vel ikke noe som sier ferie mer enn hotellfrokost.

Alle de vanskeligstilte familiene vi sendte avgårde på disse turene ble kjempefornøyde og meget takknemmelige. Derfor vil gjerne takke alle dere som støtter oss på ulike vis både på vegne av Hjelpende Hender og mange takknemlige familier.

Ha en fortsatt god sommer:)

 

Leave a Reply